12 luentotallennetta tekijänoikeuksista

Opettajan tekijänoikeus -sivustolla on julkaistu 12 luentotallennetta tekijänoikeuksista. Luennoitsijoina ovat Opettajan tekijänoikeusopas -kirjan kirjoittajat Tarmo Toikkanen ja Ville Oksanen. Luentotallenteet on tuotettu KOTEK-hankkeessa, jonka näistä juuri samaisista tekijänoikeus-webinaareista kirjoitin 1.9.2011. Nyt nämä webinaarit ovat siis verkossa nähtävissä on-demand. Tallenteet on tuotettu Adobe Connectilla, joten niiden näkemiseksi ei tarvitse asentaa koneelle mitään.

Tallenteissa käsitellään mm. Youtube-videoiden käyttöä oppitunnilla, sijaisopettajien oikeuksia pääopettajan tuottamaan materiaaliin, avoimella lisenssillä julkaisemista, oppimateriaalin yhteistuotantoa yli organisaatiorajojen jne. Ajankohtaisia aiheita KyAMK:laisillekin. Kannattaa tutustua!

Osku

Spread the love

Vastaa