Verkko-opetus ja oppimisteknologia esiin Koskisessa

Kymenlaakson ammattikorkeakoulun verkkolehti Koskisen toimituskunta kokoontui tänään. Mukana kokouksessa olivat Sari Optekista ja verkko-opetuksen koordinaattori Mirva. Kokouksessa päätettiin, että verkko-opetus saa Koskiseen oman palstan. Tämä tarkoittaa sitä, että joka lehdessä on juttu jostakin ajankohtaisesta, verkko-opetukseen tai oppimisteknologiaan liittyvästä aiheesta. Aiheet pyritään valitsemaan niin, että ne kiinnostavat sekä henkilökuntaa että sidosryhmiämme. Juttujen kirjoittamisesta vastaavat yhteistyössä Optek ja verkko-opetuksen koordinaattori. Kevään Koskisiin on luvassa jutut ainakin Adobe Connectista, Moodle-päivityksestä ja ns. verkkotutkinnoista eli aikuisryhmien monimuotototeutuksista.

Optekin blogi on jatkossakin Optekin tärkein tiedotuskanava.

 

Spread the love

Vastaa