Kurssit kuntoon syksyksi -teemaviikko 2024

E-kampus toteuttaa yhteistyössä muiden Xamkin toimijoiden kanssa kevään 2024 Kurssit kuntoon syksyksi -teemaviikon Teamsissa viikolla 21 (20.-24.5.). Viikon tavoitteena on tarjota ideoita ja matalan kynnyksen tukea omien opintojaksototeutusten päivittämiseen ja kehittämiseen. Voit myös saada ideoita vaihtoehtoisten suoritustapojen laatimiseen opintojaksolle ennen kesälomalle lähtöä. Tule mukaan innostumaan ja tekemään kurssit kuntoon syksyä varten!    

Kurssit kuntoon syksyksi –teemaviikko aloitetaan maanantaina Digi.peda -seminaarilla. Digi.peda -seminaari on vuosittain toistuva tapahtuma, jossa esitellään digiopetuksen uusia tuulia ja jaetaan hyviä käytäntöjä. Seminaarissa myös julkistetaan vuoden Digiope -palkinnon saaja.   

Tiistaista perjantaihin tarjotaan verkkosisältöjen myötä osallistujille ideoita ja inspiraatiota, ajatuksenvaihtoa ja pohdintaa, sekä kädet savessa tekemistä. Voit tutustua vaikkapa tekoälyn mahdollisuuksiin tai kurkistaa etukäteen tulevan Learn-päivityksen sisältöön.  Lisäksi tiistaina käynnistyy loppuviikon ajan klo 13-14 toistuvat Digibuffetit, joissa esitellään kevään pedavalmennettavien kehityshankkeita.   

Tapahtumat ovat avoimia kaikille Xamkin opettajille ja muulle henkilökunnalle.    

Katso ohjelma ja tarkemmat kuvaukset sekä lisää Outlook-kalenteriisi valitsemasi sisällöt Luxin henkilöstön tapahtumakalenterissa. Henkilöstön tapahtumat ja sisäiset koulutukset -kalenteri

Voit myös ladata itsellesi ohjelmajulisteen. Ohjelmajuliste (PDF)

Tässä vielä päiväkohtainen ohjelmasisältö alla kuvamuotoisena.

Spread the love

Vastaa