My Moodle testaukseen

Kymenlaakson ammattikorkeakoulun Moodle päivittyy kesän 2012 aikana uuteen versioon. Yksi päivitetyn version uusista ominaisuuksista on My Moodle .

My Moodle on käyttäjän henkilökohtainen kotisivu, jossa näkyy valikoituja tietoja kursseista, joilla hän on osallistujana. Sivulle saa esimerkiksi yhdellä silmäyksellä näkyviin informatiivisen listan kursseista ja kunkin kurssin lukemattomista foorumiviesteistä, tarkistamattomista tehtävistä, kalenteriin merkityistä tapahtumista ym. aktiviteeteista. My Moodle -sivulle voidaan määrittää valmis yleinen peruspohja, joka on sama jokaiselle Moodleen kirjautuneelle käyttäjälle, mutta jonka jokainen käyttäjä voi muokata haluamakseen tai jättää muokkaamatta. Omaa My Moodle -kotisivua voi muokata haluamansa näköiseksi poistamalla ja lisäämällä sivulla näkyviä tietoja (kurssit, viestit, tehtävät, kalenteri jne.).  My Moodle -kotisivu auttaa saamaan nopeasti kokonaiskuvan omasta toiminnasta Moodlessa ja hahmottamaan entistä helpommin ne kurssit, jotka vaativat toimenpiteitä.

My Moodlen toimintaa ja sen tarjoamia mahdollisuuksia on tarkoitus kevään aikana tutkia yhdessä opettajien kanssa. Testauksesta saatuja kokemuksia hyödynnämme, kun teemme päätöksiä siitä, missä muodossa My Moodle otetaan käyttöön ja millaista opastusta sen käyttöön tarvitaan.

Mirva

Spread the love

Vastaa