Kurssit kuntoon syksyksi -teemaviikko (vko 20) 2022

E-kampus toteuttaa yhteistyössä muiden Xamkin toimijoiden kanssa kevään 2022 Kurssit kuntoon syksyksi -teemaviikon Teamsissa viikolla 20 (16.–20.5). Viikon tavoitteena on tarjota ideoita ja matalan kynnyksen tukea omien opintojaksototeutusten päivittämiseen ja kehittämiseen. Voit myös saada ideoita vaihtoehtoisten suoritustapojen laatimiseen opintojaksolle ennen kesälomalle lähtöä. Tule mukaan innostumaan ja tekemään kurssit kuntoon syksyä varten!   

Kurssit kuntoon syksyksi –teemaviikko aloitetaan maanantaina Digi.peda -seminaarin 10-vuotisjuhlaseminaarilla. Digi.peda -seminaari on vuosittain toistuva tapahtuma, jossa esitellään digiopetuksen uusia tuulia ja jaetaan hyviä käytäntöjä. Seminaarissa myös julkistetaan vuoden Digiope -palkinnon saaja.  Blogimme Digi.peda -seminaarisivulta löydät lisätietoa ja ohjelman. Digi.peda -seminaarin sivu

Tiistaista perjantaihin tarjotaan verkkosisältöjen myötä osallistujille ideoita ja inspiraatiota, ajatuksenvaihtoa ja pohdintaa, sekä kädet savessa tekemistä. Lisäksi tiistaina käynnistyy loppuviikon ajan klo 12-13 toistuvat Digibuffetit, joissa esitellään kevään pedavalmennettavien kehityshankkeita.  

Keskiviikkona järjestetään viikon ainoat lähitapaamiset kampuksittain, verkostoitumiseen ja kuulumisten vaihtoon tarkoitetut livekahvit, jonne voit tulla ilmoittautumatta mukaan. 

Tapahtumat ovat avoimia kaikille Xamkin opettajille ja muulle henkilökunnalle.   

Katso ohjelma ja tarkemmat kuvaukset sekä ilmoittaudu valitsemiisi sisältöihin Luxin henkilöstön tapahtumakalenterissa. Henkilöstön tapahtumat ja sisäiset koulutukset -kalenteri 

Voit myös ladata itsellesi ohjelmajulisteen. Ohjelmajuliste (PDF)

Tässä vielä päiväkohtainen ohjelmasisältö alla kuvamuotoisena. Tekstiversion voi lukea Luxin uutisesta. Luxin uutinen 27.4.22.

päiväohjelma kuvana
Kurssit kuntoon syksyksi -viikon ohjelma
Spread the love

Vastaa