Kurssit kuntoon syksyksi -viikko 2021

E-kampus järjestää vuosittain Kurssit kuntoon syksyksi -viikon viikolla 20. Tänä vuonna kaikki viikon tapahtumat järjestetään verkon yli Teamsilla ja mukana järjestämässä on muitakin Xamkin toimijoita. Teemaviikon aikana järjestetään erilaisia webinaareja, digikahvi- ja digibuffet-tilaisuuksia, sekä tietoiskuja. Tapahtumien ajankohdat ja ilmoittautumisen löydät koulutuskalenterista.

Digikahvitilaisuuksissa opettajat voivat työstää ja tehdä haluamiaan päivityksiä omille opintojaksoilleen, kysyä kysymyksiä, sekä saada vertaistukea muilta osallistujilta. Digikahvitilaisuuksissa on paikalla E-kampuksen asiantuntijat.

Digibuffet tarjoaa tilaisuuden tulla seuraamaan Xamkin opettajien omia kehityshankkeita esiteltyinä.

Teemaviikon käynnistää maanantaina kirjaston webinaari liittyen e-aineistojen rajoituksiin, linkityksiin ja käyttäjäryhmiin. 

Maanantain Pedagoodies-webinaarissa esitellään Xamkin opintojakson laatukriteerien mukaisia hyviä käytäntöjä eri koulutusaloilta ja toimintaympäristöistä liittyen työelämäyhteistyöhön.

Tiistain Digipeda-webinaarissa keskustellaan ryhmätyöskentelyn tasa-arvoisuudesta, ja siinä tuodaan myös esiin ryhmätyöskentelyn haasteita ja mahdollisuuksia verkkotapaamisissa sekä verkko-opetuksessa yleensä.

Torstain Digitools-webinaarissa esitellään digityökaluja opetuksen tueksi. Aiheina ovat Powerpointin livetekstitys-toiminto, Forms-kyselyn käyttö Teams-kokouksen aikana, sekä erityyppisten Padlet-seinien käyttöä opetuksen aktivoinnin tukena. 

Lue myös Staffin tiedote.

Lataa tapahtumat ohjelmajulisteena itsellesi.

Tapahtumat ovat avoimia kaikille Xamkin opettajille ja muulle henkilökunnalle. 

Tervetuloa osallistumaan viikon tapahtumiin ja hyödyntämään digikahveja ja tarjolla olevaa ohjausta ja esittelyjä!

Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu webinaareihin koulutuskalenterissa.

Kuva ohjelmasta
Kuva ohjelmatarjonnasta Kurssit kuntoon syksyksi 2021 -viikolta.
Spread the love

Vastaa