Adobe Connect – muutokset tehty

Virtuaaliluokka Adobe Connect (AC) päivitettiin hiihtolomaviikolla. Päivityksessä tehtiin muutoksia AC:n rakenteeseen ja otettiin käyttöön uusia ominaisuuksia.

Virtuaaliluokkajärjestelmä Adobe Connectin järjestelmärakenne on nyt päivitetty. Näkyvin muutos käyttäjille on, että vastaisuudessa jokaisella huoneella tulee olla nimetty omistaja. Ryhmätunnuksilla, yksikön nimellä tms. olevat huoneet ovat nyt poistettu käytöstä. Näissä huoneissa olleet nauhoitteet kuitenkin ovat edelleen tallessa ja esim. Moodleen linkitetyt luentonauhoitteet toimivat edelleen samalla linkillä kuin aiemminkin.

Jokaisella verkko-opetusta järjestävällä opettajalla tulee vastaisuudessa olemaan oma henkilökohtainen nimetty huone, jonka osoite tulee olemaan muotoa http://flax.kyamk.fi/kyamketunimisukunimi jos sinulla oli ennen päivitystä käytössäsi tätä muotoa oleva huone ei päivitys aiheuttanut kohdallasi muutoksia. Jos sen sijaan käytössäsi on ollut muulla tavalla nimetty huone esim. pelkästään etunimisukunimi ilman kyamk etuliitettä, on sinulle tehty yleistä muotoa oleva huone ja vanha huoneesi on siirretty uuden huoneen alihuoneeksi. Eli se on siis edelleen käytettävissäsi normaaliin tapaan sillä erotuksella, että nyt sinulla on kaikki oikeudet hallita kyseistä huonetta.

Uutena ominaisuutena päivitys tuokin opettajille mahdollisuuden omien alihuoneiden luomisen, eli voit siis itse vapaasti luoda uusia huoneita itsellesi eri tarkoituksia varten sekä poistaa sellaisia huoneita, joita et enää tarvitse.  Tarkemmat ohjeet huoneiden hallintaan julkaistaan täällä Oppimisteknologiakeskus Kymiedun blogissa maaliskuun aikana.

Jos päivityksen jälkeen et pääse enää omaan huoneeseesi ota yhteyttä helpdeskin (http://helpdesk.kyamk.fi) välityksellä.

Muistathan valita toimipisteeksi: Oppimisteknologiakeskus.

Jos sinulla ei ole omaa henkilökohtaista virtuaalihuonetta, mutta tarvitset sellaisen opetuksen tai muun toiminnan järjestämiseen voit pyytää huonetta helpdeskin välityksellä.

Spread the love

Vastaa