Vuoden verkko-opetusteko -kilpailu käynnissä!

Tänään käynnistyi KyAMKin historian ensimmäinen Vuoden verkko-opetusteko -kilpailu! Kilpailun tarkoituksena on nostaa esiin ja jakaa verkko-opetuksen hyviä käytänteitä Kymenlaakson ja Mikkelin ammattikorkeakouluissa. Kilpailussa etsitään palkitsemisen arvoisia verkko-opetuksen toimintatapoja, toteutuksia ja toimijoita, jotka voivat olla esimerkkinä toisille. Kilpailu järjestetään nyt ensimmäistä kertaa ja se on tarkoitus toteuttaa vuosittain.  Vuoden verkko-opetusteko -palkinto voidaan myöntää opettajalle, opettajaryhmälle, kurssin verkkototeutukselle tai esimerkiksi verkkovälineiden luovalle käytölle. Sen voi saada yksittäisestä suorituksesta tai pitkäjänteisestä työstä verkko-opetuksen parissa.

Ehdotuksia palkittavista teoista, henkilöistä ja toteutuksista voivat tehdä molempien ammattikorkeakoulujen opiskelijat ja henkilökunta. Vain perustellut ehdotukset huomioidaan. Tarkemmat ohjeet ja kilpailun säännöt löytyvät Verkko.ope-seminaarin sivuilta. Sivuilta on myös linkki intrassa täytettävään ehdotuslomakkeeseen. Ehdotuksia vuoden verkko-opetusteko -kilpailuun otetaan vastaan 16.11.2012 saakka. Palkinnon saajan valitsee ehdotuksien pohjalta verkko-opetuksen asiantuntijaraati, jossa on edustus molemmista ammattikorkeakouluista. Kilpailun voittaja saa palkinnoksi kunniakirjan, 100 € lahjakortin sekä Vuoden verkko-opetusteko -verkkoleiman käytettäväksi verkkomateriaaleissaan. Kilpailussa jaetaan myös 1-2 kunniamainintaa.

Kilpailun tulokset julkistetaan Verkko.ope 2012 -seminaarissa, joka järjestetään Kasarminmäellä Kouvolassa 14.12.2012 klo 9-15. Palkittuja toteutuksia ja toimijoita esitellään kevään 2013 aikana Optekin järjestämissä webinaareissa.

Spread the love

Vastaa