Henkilöstömuutoksia Oppimisteknologiakeskus Kymiedussa

Elokuun alussa Oppimisteknologiakeskus Kymiedun henkilöstössä tapahtui muutoksia. Riikka Räikkönen jäi työlomalle ja Riikkaa sijaistaa Marko Sirén. Raija Markkula, joka sijaisti Sari Uskia, luovuttaa paikkansa takaisin Sarille ja Kouvolan päässä on paikalla siis Sari Uski, Marko Sirén ja Matti Strengell. Kotkassa Optekin väestä ovat paikalla Osku Kiri ja Sirpa Ala-Tommola.

Nyt syksyllä Optekia työllistää perustoimintojen lisäksi KyAMK:n ja Kouvolan Moodlejen pian käynnistyvä päivitysprosessi, joka tulee olemaan iso urakka ensi keväällä sekä Smart Board- ja videoneuvottelulaitteiden koulutukset sekä työpajat, jotka nykyään ovat yhtäaikaa sekä Kouvolassa että Kotkassa aina kerran kuukaudessa keskiviikkoisin. Seuraava työpaja järjestetään 14.9.2011 klo 9-15 ja sinne pääsee ilmoittautumaan optekin sivujen kautta http://optek.kyamk.fi/tyopajat.php.

Uusien ryhmien aloittaessa opiskelunsa aloitamme Moodle-infot, joita riittää ihan mukavasti. Myös verkkokurssit Moodlessa alkavat taas järjestäytyä opettajien aktivoituessa uusien ryhmien tarpeisiin ja tukipalveluille on kysyntää. Moodle-ongelmiin tai kysymyksiin saa kätevästi tukea Helpdeskin kautta osoitteessa http://helpdesk.kyamk.fi tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen moodle@kyamk.fi tai Kouvolan Moodlen asioissa moodle.alueellinen@kyamk.fi.

Spread the love

Vastaa