Oppimisteknologiakeskus esittäytyy!

Oppimisteknologiakeskus Kymiedu esittäytyy KyAMK:n henkilöstölle 12.11.2008 samanaikaisesti sekä Kouvolassa että Kotkassa. Esittelyssä on koko toiminnan kirjo: Koulutukset, tukipalvelumuodot, verkkomateriaalituotanto sekä tietenkin oppimisteknologiakeskuksen ylläpitämät opetusteknologiatuotteet. Esittelyssä demotaan niin ACP:ta (Adobe Connect Pro) kuin 3d-virtuaalimaailma Second Lifeakin (ks. aiheesta myös verkko-opetuksen kehitys -blogi).

Esittely pidetään varsinaisesti Kotkassa, Metsolan toimipisteessä (pikkuauditorio K322), josta tapahtuma videoidaan suorana Kouvolaan liiketalouden toimipisteeseen (peilisali). Tapahtumassa saadaan maistiaisia mm. oppimisteknologiakeskuksen video- ja animaatiotuotannoista. Samalla kerrotaan, kuinka opettajat ja muu henkilöstö pääsee hyötymään esitellyistä palveluista. Happeningissa ei ole kyse pelkästään toiminnan demoilusta, vaan samassa yhteydessä sivutaan myös niitä hallinnollisia ja rakenteellisia kysymyksiä, joihin Oppimisteknologiakeskus Kymiedu pyrkii toiminnallaan vaikuttamaan – joko suoraan tai ainakin välillisesti.

-Says Osku-setä-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *